Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Wednesday, September 24, 2014

Liefde voor mijn Filofax

Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn Filofax. Nou ja, eentje?Nee hoor, ik heb er 2 op A5 formaat. En stiekem zit ik te loeren waar ik er eventueel nog eentje voor kan gebruiken.

Sommige mensen snappen het niet. Wat moet je nu met een papieren agenda als je een Iphone hebt. Lekker makkelijk, zo'n digitale agenda bij de hand en thuis synchroniseren met die van je partner.
Maar ik vind dat zo onpersoonlijk!
De echte Filofax is van leer en dat kun je ruiken. Ooit wel eens je neus in een agenda gestoken? Bij deze kan dat gewoon, en reken maar dat je het dan vaker doet.
Prachtig van kleur, ik heb een zomers gele en een glanzende paarse. Ik wordt er al blij van als ik er naar kijk. Ja ze zijn prijzig, maar dan heb je ook iets moois.

En dan het leukste van de Filofax......het pimpen! Elke week ga ik weer met mijn stempels, inkt, potloden en washitape aan de slag. Vaak probeer ik me te houden aan het weekthema van de Dutch Filofaxers, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Bij mij geen saaie agenda, kleur moet erin!
Nog niet overtuigd? Kijk maar eens wat je erover kunt vinden op Google, je zult versteld staan van de mogelijkheden.1 comment:

  1. Jou filofax pagina's zien er altijd top uit!
    Kleine kunstwerkjes zijn het!

    Groetjes Ingrid.

    ReplyDelete