Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Sunday, September 22, 2013

Verjaardag bij De Craftorij

Gisteren mocht De Craftorij haar derde verjaardag vieren en ik vierde het met ze mee. Van tien tot vier was ik daar aanwezig om een make en take te verzorgen.
Deze keer eentje met niet zulke vieze vingers als anders, want aan mijn tafel gingen ze aan de slag met washi tape. Iets wat velen wel in huis hebben, maar veel te weinig ermee doen. Echt zo'n hebbeding.
Ik had diverse verschillende voorbeelden op mijn tafel staan en eentje daarvan mochten de dames maken.
 
 
 


 
 







4 comments:

 1. Was een super leuke make en take!!!

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je ons allemaal erop hebt gezet! Heerlijk om elkaar in het"eggie" te ontmoeten! Hoop dat je ook hebt genoten, ik weet dat de make en take kaarten erg in de smaak zijn gevallen! Geniet van de mooi-weer week! Groetjes, Gerrina

  ReplyDelete
 3. Leuk om al die foto's met de creaties te zien. Leuk jou ook weer eens gezien en gesproken te hebben, het was supergezellig en hopelijk tot gauw.

  ReplyDelete
 4. Leuke make and take. Jammer hoor, dat we zo ver weg wonen, anders waren m'n vriendin en ik zeker even binnen gesprongen!!!

  ReplyDelete