Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Sunday, September 29, 2013

SDC #118

Op het blog van Stampotique designers challenge is deze week de opdracht om Washi tape te gebruiken. Past helemaal in mijn straatje van ik vind beide leuk om te gebruiken.
Beetje maskeren, beetje kleuren met posca pennen of Prismacolor potloden. Lekker ontspannen!

 


6 comments:

 1. Wat een prachtige serie kaarten, leuk hoe je het washi tape hebt toegepast!!

  ReplyDelete
 2. I absolutely L-O-V-E your card design, Wini! It's sort of a peek-a-boo style, and one that I will have to "lift" for a card or other project in the future, giving credit, of course. These are just so very well done. Good luck in the draw for the month at Stampotique Designers' Challenge!!

  ReplyDelete
 3. die zijn leuk geworden, vooral de middelste.

  ReplyDelete
 4. Drie mooie kaarten! Na de make&take wist ik al dat dit echt iets voor jou was... De tweede vind ik echt gaaf, en dat terwijl ik niet dol ben op die stempels! Groetjes, Gerrina

  ReplyDelete
 5. Gewleldige CAS kaarten Wini! Bedankt voor het meedoen met de Stampotique DC. XOXO

  ReplyDelete