Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Sunday, April 7, 2013

Art Specially Event 2013

Het event zit erop en nu kan ik er rustig even op terugkijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm genoten heb.

Zaterdag was ik al vroeg aanwezig om de hele dag te helpen op de stand van De Craftorij. Deels aan de slag met de make & take (samsam met Marleen) en deels de boel in de gaten houden en mensen te woord staan. Het was die dag enorm druk, je kon zo ongeveer over de hoofden lopen. Gelukkig konden we door de goede samenwerking de boel goed op orde houden.

Zondag ben ik voor mezelf naar de beurs gegaan, samen met mijn allerbeste vriendinnetje .......... Aurora. Het was beduidend rustiger dan de zaterdag, maar voor ons zo met z'n tweetjes was dat wel fijn. Aurora kon zo alles goed zien en we hebben ook nog een make & take gevolgd. 's Ochtends eerst nog heerlijk vals gezongen voor de jarige Bernadette bij de stand van De Craftorij, daarna lekker wezen shoppen.
2 comments:

 1. geslaagd weekend en heel leuke foto"s,

  groetjes coby

  ReplyDelete
 2. Leuk Wini om je weer even tegen te komen.
  Wat een heerlijk weekend hè?! Nu lekker nagenieten!
  Groetjes van Yvon

  ReplyDelete