Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Tuesday, February 10, 2015

Creatief weekend


Ik had eindelijk weer eens de flow te pakken. De hobbyhoek op zolder was weer wat opgeruimd en kon ik daar weer heerlijk aan de slag.
Eerst maar eens bezig geweest met een canvas voor papa. Hij is bijna jarig en weet nooit iets te vragen (welke vader heeft dat niet). Maar omdat hij wel wat heeft met de natuur en dan met name uilen, heb ik een uilencanvas voor hem geschilderd.Toen ik die eindelijk af had ben ik door gegaan met een layout over ons uitje naar Nemo in Amsterdam. De foto's en het designpapier (Kaiserkraft) had ik al een tijdje liggen, maar nu moest het er dan eindelijk van komen.


1 comment:

  1. Beiden al op FB bewonderd... Dat canvas is prachtig! En de LO heel origineel; mooi die grafitti-achtergrond. Groetjes, Gerrina

    ReplyDelete