Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Saturday, May 3, 2014

Kaleidoscope van Kaiserkraft

Het is eigenlijk schandalig lang geleden dat ik een blog heb geschreven, maar hier is ie dan eindelijk.
Afgelopen vrijdag had ik me voorgenomen om weer eens met papier te scrappen, dat werd Kaleidoscope van Kaiserkraft. Omdat ik inmiddels ook een paar mooie flesjes Color Bloom spray van Prima had gescoord, heb ik ook maar zelf de bloemen gekleurd. Erg leuke sprays om mee te spelen.


Vandaag ben ik nog even lekker verder gegaan, je houdt immers altijd wel wat restjes over. Maar omdat dat voor een hele layout altijd weer te weinig is, moest ik natuurlijk zelf nog een papiertje erbij creƫren. Eenwit vel cardstock,met wat gesso en wederom de Color Bloom spray deed wonderen.1 comment:

  1. Beiden vind ik mooi, al gaat mijn voorkeur uit naar de tweede...
    Ik hou ervan zelf achtergronden te maken (en ben toch verbaasd dat sie stapels papier niet slinken hier :)! ) En de indeling en foto's zijn zo mooi ! Groetjes, Gerrina

    ReplyDelete