Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Saturday, February 22, 2014

Gepimpt schrift

Elk jaar geef ik de kinderen voor de zomervakantie (dat duurt helaas nog wel even) een schrift om in te tekenen of schrijven. Voor deze keer heb ik besloten ringbandschriften te halen en deze om te toveren tot echte eigen schriften.
 
Voor Aurora is dat deze geworden.

 
De basis is een A5 ringband van de Hema, welke ik eerst heb beschilderd met zwarte en blauwe acrylverf. De blaadjes zijn gestempeld met Dylusions stempels en vervolgens ingekleurd mat wederom acrylverf.
Voor de vlinders ben ik begonnen op een wat dikker vel kopieerpapier. Daar heb ik diverse kleuren Art Anthology op gesmeerd, tegen elkaar aan. Vervolgens meerdere keren hier een vlinder over heen gestempeld en uitgeknipt.
Nadat deze op het schrift waren geplakt heb ik er natuurlijk nog wel een laagje vernis overheen gedaan.

3 comments:

 1. Supermooi schriftje hoor. Gaaf zo met de naam erop.

  ReplyDelete
 2. Leuk idee en super mooi deze kaft! Fijn weekend, Gerrina

  ReplyDelete
 3. Leuk idee. En prachtig geworden!!

  Liefs Marit

  ReplyDelete