Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Wednesday, June 26, 2013

Mini retreat van De Craftorij

Afgelopen weekend was er een mini retreat van De Craftorij in hotel De Paasberg in Ede. Een heel weekend met workshops van Kate Crane en Dyan Reavely. Helaas had ik al afspraken staan, maar gelukkig kon ik zondag wel de hele dag meedoen.

Om 09.00 uur begonnen we. We kregen allemaal een spiksplinternieuw art journal en de eerste opdracht was...... scheur er pagina's uit. Dit werd gevolgd door nog meer scheuren, spuiten, stempelen, even een lunch tussendoor. Het was flink door buffelen, met genoeg ruimte voor de nodige grappige opmerkingen van Dyan.

Wat een ontzettend lekker gek mens is Dyan. Ze wist ons duidelijk bij te brengen dat je dingen los moet laten, niets moet en alles mag. Doe vooral wat je hart je ingeeft.


No comments:

Post a Comment