Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Saturday, November 17, 2012

Art journal: Herfst

Van de week reed ik achter een vrachtwagen aan dwars door het bos. De dwarrelende blaadjes achter de vrachtwagen deden me genieten van de herfst en zo ben ik dus met dat idee aan de slag gegaan in mijn art journal.

6 comments:

 1. Heel mooi en ja ik hou zeker ook van de Herfst.

  ReplyDelete
 2. Erg mooi Wini! Een heerlijk seizoen die herfst!
  Margo

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige artjournal Wini!! En mooie tekst... Ik ben ook in november jarig maar kan eigenlijk niet goed tegen de herfst. Ik heb vanmorgen al voor de daglichtlamp gezeten voor lichttherapie!
  Liefs,
  Arja

  ReplyDelete
 4. Mooi hoe je de kleuren van de herfst verwerkt heb, maar ook het natte koude grijze. Veder mooi hoe je de herfstthema`s erin verwerkt hebt.

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat heb je de herfst mooi verwerkt op deze pagina. Super leuk gedaan, Wini!

  ReplyDelete