Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Wednesday, October 19, 2011

Girly pirate card

I love playing with distress inks, and combining it with my Magnolia stamps.
This time I mixed Spiced Marmelade and Worn lipstick on my craftsheet. Than I put a plain white card into the ink (three times).
With an old creditcard I stamped black stripes and a bottle cap gave me some white circles.
The black spetters are made with a Tim Holtz stamp.
Of course I finished with A Magnolia stamp which is coloured with Derwent coloursoft.

3 comments:

 1. I love the background and thats a great Tilda image. Elaine

  ReplyDelete
 2. is de de magnolia er later opgeplakt of heb je dit gemaskt? mooie kaart hoor! Ik wilde deze techniek proberen op een ATC, kon de craftstamper waar het in stond niet meer vinden, maar wist dat jij deze techniek had gebruikt op je kaarten, dus even gespiekt! groetjes marije.

  ReplyDelete
 3. Hoi Marije,

  De achtergrond heb ik gemaakt met distress inkt op een craftsheet en wat water. De nattigheid hiervan gaat niet in combinatie met maskeren.
  De Magnolia stempel heb ik er dus opgeplakt. Ik heb daar overigens gewoon kopieerpapier voor gebruikt, omdat dit dan niet zo dik op het papier ligt.

  Succes!

  ReplyDelete