Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Sunday, March 23, 2014

Photowalk bij het Woudhuis bij Apeldoorn

Gisterochtend met ik met de FB-groep 055photowalks mee geweest naar Het Woudhuis bij Apeldoorn. Lekker met gelijkgestemden foto's maken in het bos.

Foto door Eric Selles
 
Na een wandeling van ongeveer 2 uur had ik toch heel wat mooie plaatjes vastgelegd.
Vandaag zag ik een heleboel foto's van de anderen uit de groep op FB voorbijkomen. wat een mooie verschillende foto's allemaal en wat een verschillende kijk heeft iedereen.
Ben ik zelf al heel tevreden met wat ik heb vastgelegd, zie ik van anderen foto's voorbij komen waar heel veel techniek in zit.


1 comment:

  1. Wat een mooie collage's! Lijkt me heel lekker wandelen als er niet steeds iemand door wil terwijl jij een foto maakt... Groetjes, Gerrina

    ReplyDelete