Over mij

My photo
Heteren, Netherlands
Welkom op mijn Blog! Ik ben Wini, 38 jaar jong, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van twee geweldige kinderen. De oudste is Aurora (9 jaar) en de jongste is Danylo (6 jaar). Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het scrapbooking ontdekt en bijna twee jaar gelden ontdekte ik het leuke van stempelen. Van hieruit is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid met een opleiding tot gevolg Kijk rustig rond op mijn blog en laat eventueel een berichtje achter ;).

Sunday, March 16, 2014

Fotobewerking

Enige tijd geleden ben ik gestart met een cursus fotografie.
Een van de lessen die ik nu heb gaat over het bewerken van foto's. Nu was ik daar nooit zo van. Ach, veel te lastig, moet ik programma's zoeken en uitproberen, lastig lastig allemaal.
Maar nu met die cursus moet ik wel, dus ben ik vandaag maar eens aan de slag gegaan met Picasa.
Eerst een foto uitgezocht die ik eigenlijk al wel heel mooi vond. Daarna diverse bewerkingen er overheen gegooid et voila!

Voor

Na

1 comment:

  1. Geeft weer een heel andere uitstraling aan de foto! Maar ik moet zeggen dat ik de oorspronkelijke foto al super vond! Heerlijk dat die twee (b)engeltjes van jullie nog zo graag poseren/op de foto gaan, die dochter van mij de laatste twee jaar niet graag meer, dus helaas minder foto's van haar.... Fijne zondag verder, Gerrina

    ReplyDelete